Eu, mărțișor!

Eu, astăzi, 39 de ani, cu 15 ani de căsătorie la activ, cu o preadolescentă de 13 ani și cu un junior de 6 ani.

Cu riduri, care sunt mărturia faptului că mă bucur din plin de viață râzând de ea, atunci când m-a trântit, bucurându-mă de gesturile mărunte, de lucruri firești, de soare care răsare și apare pe Lacul Morii!

Cu vreo câteva kilograme în plus față de cât mi-aș dori, dar atât cât să mă simt bine în pielea mea!

Cu FAMILIA care este rațiunea mea de a trăi, de a acționa, de a fi! Cu ei trei aș porni în lume oricând și oriunde, fără să-mi fie teamă pentru că știu că doar atât am nevoie pentru a fi fericită!

Cu surori, frați pe care îi simt aproape de inima mea, cu familia omului meu care este și familia mea, cu o mână de prieteni, buni de pus la rană în momentele grele și alături de care am petrecut momente minunate, pe care îi port cu mine mereu, în suflet!

Cu amici, cunoștințe, cunoscuți, colaboratori, parteneri, de la care am învățat și pe care i-am învățat din ceea ce știu și mai ales din ceea ce sunt!

Pe scurt, asta-s eu la 39! Bine cu mine însămi!

Sunt un om simplu cu mare drag de oameni în mijlocul cărora mă simt mereu precum Peștele în apă. Pentru că întâlnirea cu oamenii este pentru mine un prilej de învățare, un mod bun de a crește!

Vă mulțumesc pentru gândurile bune, vă doresc o Primăvară frumoasă pe care să o trăiți din plin și după bunul plac!

1 Martie 2017

 

Sursa foto: www.pixabay.com

 

Share

Mi-ar plăcea să aflu părerea/experiența ta

comments