Despre mine

Sunt Emilia Ilie, fost profesor de limba și literatura română, am organizat și susținut cursuri de formare pentru adulți, elevi, studenți și pentru oricine este deschis învățării. Timp de 4 ani din viața mea am lucrat în presă, fiind pe rând redactor-prezentator de știri la un post de radio din Bacău, apoi reporter pe domeniul educației la un post de televiziune din Galați, unde ulterior am organizat și prezentat jurnalul de știri de seară.

Am mai bine de 10 ani de experiență în domeniul managementului de proiect, trecând prin toate fazele și învățând extrem de multe lucruri. Am fost membru în echipe de proiect, apoi am coordonat activitatea de echipe a câte 8-10 persoane, ulterior m-am implicat în scrierea de cereri de finanțare pentru proiecte din domeniul educației, ajungând până la implementarea proiectelor în calitate de coordonator.

Am început să scriu pe acest blog din 2013, întâi sporadic, apoi mai mult, mai aplicat, mai dornică să transmit informații ce ar putea fi utile cuiva la un moment dat sau să transmit emoții bune, pozitive, care să aibă rol de mângâiere, de alinare. Am reușit să adun câteva sute de persoane în jurul acestui loc, pe care mi-l doresc a fi senin și util pentru cei care poposesc aici.

În 2016 am susținut o serie de întâlniri de educație parentală, gratuite, cu gândul de a ne întâlni în același loc și în același timp mai multe persoane dornice de a face educație potrivită personalității copiilor noștri. M-am alăturat mai multor campanii ce au susținut stimularea lecturii în rândul copiilor și am ales să fac asta cu mare deschidere.

În paralel cu activitățile legate de educația parentală, am organizat cursuri si workshop-uri cu diverse tematici. Dacă vrei să îți faci o idee despre cum sunt eu ca formator, te invit să vizionezi acest tutorial.

Sunt o persoană deschisă, organizată și cu mare drag de semenii mei. Toate gândurile scrise pe blog au la bază dorința de a fi de ajutor și de a face un bine cuiva, așa cum și eu la rândul meu am simțit sprijin în lecturile pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

  Nume(obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Lasă un comentariu

  * Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

  Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Află mai mult