Stresul și furia în relația părinte-copil

Doi copii, două personalități diferite, episoade de supărare, furie, stres din partea mea, abordări de toate tipurile și felurile până am ajuns la momentul în care am înțeles cum ar trebui să reacționez în astfel de situații ca să fie bine pentru toți cei implicați: ei, copiii noștri, noi, părinții lor.

Am avut momente în care m-au bușit lacrimile și m-am așezat în fund, descurajată de ideea că nu voi putea opri criza de urlat a celui mic.

Au fost situații când m-a bușit râsul eliberator, dându-mi seama că al meu copil nu vrea decât atenție și dragoste din partea mea și că eu trebuie să îmi adun toate forțele, să ignor urletul ce stătea să-mi spargă timpanul, să mă apropii de el, să-l iau în brațe și să-l liniștesc.

Am trecut prin episoade când am părăsit camera și mi-am zis: Dumnezeu cu mila!

Am experimentat de toate sau aproape de toate și m-am tot frământat în acești ani cum să fac să restabilesc calmul, m-am muncit să aflu cauzele care stau la baza acestor izbucniri și mai presus de orice m-am străduit să găsesc soluții potrivite.

Despre toate acestea vă voi vorbi în workshop-ul gratuit intitulat ”Cum să faci față stresului și furiei în relația părinte-copil?” organizat de Training.EXE alături de cei dintre voi care puteți, doriți să ajungeți la întâlnire, să aflați ce se poate face, să ne adresăm întrebări, să găsim ceva răspunsuri.

Întâlnirea are un  caracter interactiv și și promovează o atmosferă prietenoasă, propice discuțiilor și dezbaterilor.

Întâlnirea va avea loc, marți, 17 ianuarie 2017, interval 18.00 – 20.00.

Vă puteți înscrie aici și tot pe această pagină veți găsi toate detaliile tematice și informații despre mine.

Primele 5 persoane care dau LIKE paginii de Facebook Mamă ca și tine și confirmă participarea la întâlnire vor beneficia de un dar surpriză, pus la dispoziție de către partenerii noștri de la Emblema Retail Solutions.

Vă aștept cu drag 🙂

 

Mi-ar plăcea să aflu părerea/experiența ta

comments

Related posts

Gustul copilăriei regăsite

Final de an școlar online

Evaluarea Națională prin ochi de părinte

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Află mai mult