Eu, Mărțișor, 38

Astăzi este despre mine. Și despre primăvară. Despre mărțișor, pregătire, emoție, dăruire. Despre încă un an pus frumos pe raftul sufletului meu. Despre mine în raport cu anul trecut. Despre mine cea de astăzi față de cea de ieri.

Se spune că fiecare dintre noi este media celor cinci oameni cei mai apropiați.

Am făcut socoteala și mi-a dat pe plus. Și am zâmbit 🙂 Și m-a învăluit o stare de bine, o căldură care mi-a dat putere să mă privesc senin în oglindă, să mă bucur de fiecare an care a trecut, să nu regret nicio secundă din viața mea, să nu-mi doresc să schimb niciun milimetru din drumul pe care l-am parcurs până acum.
Am înțeles, încă o dată, că sunt un om bun și datorită celor aproape mie. Căci în acești 38 de ani am adunat în căușul sufletului meu doar oameni minunați. Din mulțimea celor pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor am tot selectat, am păstrat alături de mine doar pe acei oameni cu care am lucruri în comun, apoi am mai făcut o selecție, căci unii nu s-au dovedit a fi ceea ce credeam eu că sunt, și am dat la o parte neghina de boabele de grâu. Iar acele boabe care au rezistat timpului le-am pus cu grijă în cuptorul inimii mele și au crescut frumos și s-au transformat în prietenii pe viață. Și oamenii care sunt în spatele acestor prietenii îmi dau încredere că viața e frumoasă și formează cel mai frumos șirag din lume, care îmi îmbracă inima și îmi ține de cald în zilele urâte ale vieții. Și îi port cu mine în gând în fiece secundă a vieții mele, și le mulțumesc că există în viața mea și mă rog pentru ei să primească exact ceea ce îmi dăruiesc mie și simt că nu mai am nevoie de nimic în plus. Și toată energia și iubirea pe care le am le împart cu ei, le dăruiesc necondiționat, mă bucur cu ei și pentru ei până la lacrimi și nu le dau drumul, orice-ar fi!
Și de câte ori văd imaginea aceasta cu ochii minții, îmi dau seama că sunt un om fericit și iubit, că am ajuns la momentul și la vârsta din viața mea în care știu exact ce îmi doresc și ce este cu adevărat valoros pentru mine, știu ce mă face fericită și împlinită și știu ce să aleg, în așa fel încât drumul meu să fie la fel de frumos ca și până acum!
Vă mulțumesc pentru că îmi citiți gândurile și pentru că sunteți părtași la frânturi din viața mea 🙂

O primăvară frumoasă cu iubire în suflet!

PS. Frumusețea din foto sunt eu, la 38 de ani, în viziunea lui Rareș 🙂

Mi-ar plăcea să aflu părerea/experiența ta

comments

Related posts

Gustul copilăriei regăsite

Final de an școlar online

Evaluarea Națională prin ochi de părinte

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Află mai mult